Hoe gaat dit in zijn werk?

 • Recept kiezen 
  U komt na afspraak een keer op bezoek in de brouwerij waar we tijdens een proeverij samen een recept kiezen of ontwerpen.
  Nadien leggen we samen een brouwdatum vast.
 • Brouwen
  Wanneer de brouwdag aangebroken is, gaan wij aan de slag met het maken van uw bier. Hierbij maken wij gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen.
  De afname kan vanaf 50 liter voor afgeleide bieren van bestaande bieren of vanaf 1000 liter en veelvouden voor een uniek recept.
 • Etiket maken
  Na de brouwdag is het tijd om uw etiket te ontwerpen. Als u dit zelf doet geven wij u de noodzakelijke info over wat er wettelijk op moet staan. Laat u dit door ons doen, dan houden we samen een brainstormsessie om met uw ideeën het gepaste etiket voor uw gelegenheid te ontwerpen. U kan zelf de etiketten laten drukken of u stuurt ze naar ons door. Wij laten ze dan bij onze vaste drukker afdrukken.
 • Bottelen
  Na 2 à 3 maanden vergisten en lageren is het bier klaar om te bottelen en te etiketteren.
  Twee weken later staan ze helemaal afgewerkt op u te wachten voor ophaling.
 • Proeven
  Ten slotte rest er nog maar 1 ding: genieten van heerlijke momenten met uw eigen bier.
 • Volgende brouwsel
  Is uw bier een groot succes? Dan brouwen wij met plezier een volgend brouwsel voor u.

Contacteer ons
Heeft u nog een vraag of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaande contactinfo of het contactformulier.
De Koperen Markies zal bovenstaande persoonlijke gegevens gebruiken om mij te contacteren. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van De Koperen Markies.
Asse/Sint-Niklaas +32 (0)3/201.52.30
+32 (0)475/35.12.86
sales@dekoperenmarkies.com