Pladijs met De Koperen Markies Tripel saus, spitskool, uiencompote en ravioli

60 min.

Bronzen Baron

Pladijs is een platvis van bij ons boordevol smaak. Door de gegrilde pladijs met zachte ravioli te serveren met een Koperen Markies Tripel saus maakt Kevin van dit bord een koningsmaal.

Kevin De Maesschalck
Van jongs af aan is Kevin gepassioneerd door koken. Na 15 jaar ervaring in verschillende toprestaurants startte hij zijn eigen cateringbedrijf: KATERING. De klassieke keuken vormt steeds de basis voor al zijn gerechten, maar door allerlei verse producten en smaken te combineren zorgt hij steeds voor een complexe gelaagdheid in al zijn borden.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pladijsfilet

* 8 pladijsfilets (ongeveer 100 g per filet)

Compote van ui

* 500 gr ajuin

* 1 koffielepel suiker

* 1 dl witte wijnazijn

* Takje tijm

* 1 bladje laurier

Saus

* 1 fles De Koperen Markies Tripel 75cl

* 1 dl visfumet

* 1 dl room

* Peper en zout naar smaak

Spitskool

* 1 spitskool

* 250 gr boter

Ravioli

* 4 fijne ravioli vellen

Afwerking

* Enkele takjes verse dille