Kabeljauwfilet met Bronzen Baron saus, witloof, knolselder en aardappelmousseline

60 min.

Bronzen Baron

Kabeljauw is een veelzijdig product waarmee je heerlijk kan experimenten. Voor dit recept combineert Kevin deze witte vis met een lichte Bronzen Baron saus die voor een feestelijk tintje zorgt.

Kevin De Maesschalck
Van jongs af aan is Kevin gepassioneerd door koken. Na 15 jaar ervaring in verschillende toprestaurants startte hij zijn eigen cateringbedrijf: KATERING. De klassieke keuken vormt steeds de basis voor al zijn gerechten, maar door allerlei verse producten en smaken te combineren zorgt hij steeds voor een complexe gelaagdheid in al zijn borden.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kabeljauwfilet

* 4 stukken kabeljauw (240 gr)

* Peper en zout naar smaak

Saus

* 2 sjalotten

* 4 dl visfumet

* 2 dl Bronzen Baron blond

* 2 dl Bronzen Baron Premium

* 1 dl room

* Peper en zout naar smaak

* Indien nodig blanke roux

Puree

* 6 grote aardappelen

* Klontje boter naar gelang de aardappel soort

* 200 ml melk

* Nootmuskaat naar smaak

* Peper en zout naar smaak

Witloof-knolseldersalade

* 6 pijlen witloof

* ¼ knolselder

* 1 sjalotten

* 1 teentje look

* Peper en zout naar smaak