Genomineerd

2019 & 2020

European Beer Challenge: een gouden en zilveren medaille voor De Koperen Markies
In 2019 vielen De Koperen Markies TRIPEL 9 en De Koperen Markies BLOND 8 in de prijzen bij de European Beer Challenge. TRIPEL 9 won een gouden medaille en BLOND 8 won een zilveren medaille.

In Londen vindt jaarlijks de internationale wedstrijd voor bier plaats, de European Beer Challenge. De wedstrijd brengt Europa's belangrijkste bierinkopers en topbieren van over de hele wereld samen. Een jury bestaande uit belangrijke bierinkopers voert een blind proefproces uit voor elk deelnemend bier. Door deze onpartijdige aanpak kunnen nieuwkomers eerlijk concurreren met de belangrijkste merken ter wereld.

Concours International De Lyon: een zilveren medaille voor De Bronzen Baron
In 2020 sleepte Bronzen Baron BLOND een eerste medaille in de wacht op de Concours International De Lyon. Het kruidige, blonde bier van De Bronzen Baron won een zilveren medaille in de categorie Belgian Ales.

In Lyon, de hoofdstad van de Franse gastronomie, vindt elk jaar de internationale wedstrijd voor wijn, bier en gedistilleerde dranken plaats, de “Concours International De Lyon”. Een panel van ervaren en deskundige juryleden analyseert duizenden inzendingen door blind te proeven. Tijdens dit proces houden ze rekening met alle elementen van het bier, inclusief het uiterlijk, smaakprofiel, aroma’s en structuur. Door deze onpartijdige en grondige aanpak krijgt elk bier de kans om te concurreren met ’s werelds grootste biermerken. In 2020 stuurden 41 landen meer dan 7740 stalen in.